Huisje huren Suriname

Op Huisje huren Suriname vind je meerdere vakantiewoningen, in Paramaribo Noord en Wanica, in Suriname. De Surinaamse bevolking bestaat uit een diverse mix van culturen en is uiterst gastvrij en vriendelijk. Ga met een, liefst grote, huurauto op pad en ervaar de jungle die net buiten Paramaribo al begint.

Langs de vele rivieren kom je overal inwoners van Suriname tegen, maar ook apen, papegaaien, luiaards en zelfs kaaimannen. Je hoeft hiervoor niet ver te reizen en kunt elke avond op tijd weer terug zijn in je eigen vakantiewoning.

Huur hier jouw vakantiewoning in Suriname!”

Via de website “huisje huren Suriname”, kun je een vakantie woning huren voor korte, maar ook voor langere tijd. Wil je een vakantiewoning in Suriname huren voor langere tijd? Neem dan contact op om te kijken hoeveel korting je krijgt op de huurprijs!

Een vakantie huisje huren in Paramaribo voor nog géén € 35 euro per nacht

Op Huisje huren Suriname kun je, in Paramaribo Noord een vakantie woning huren voor één tot zes personen, voor maar 35 euro per nacht. Wil je liever in een wat rustigere omgeving een vakantiewoning huren dan betaal je voor een vrijstaande vakantiewoning in Wanica, voor maximaal vier personen, 30 euro per nacht.

Zoals eerder al gezegd kun je deze woningen ook voor een langere termijn huren met een leuke korting. Verken, vanuit je eigen vakantiewoning, dit prachtige land en huur hier je eigen vakantie huis. De meeste vakantie woningen zijn voorzien van airco en beschikken over wifi.

Het is wel aan te raden, als je kiest voor één van de vakantiewoningen in Wanica, om ook een auto te huren, vanwege de afstand.

Huisje huren Suriname

De ligging van de vakantie woningen

In Paramaribo Noord liggen de vakantiewoningen op loopafstand van de winkels. Met de bus ben je binnen 5 minuten in het centrum van Paramaribo. Suriname bestaat voor het grootste deel uit bergen en tropische regenwouden, die in Paramaribo dan ook net buiten de stad beginnen.

Het is zeker de moeite waard om bijvoorbeeld de Voltzberg te gaan bezoeken vanwege het spectaculaire uitzicht. Elke plek in Suriname heeft karakteristieke eigenschappen, ook in de buurt van de vakantiewoningen in Paramaribo Noord. Wil je ook genieten van de cultuur en historie die Suriname je biedt?

Huur hier de perfecte vakantie woning!”